Rekry

Conmest on vuonna 2017 perustettu rakennusalan kasvuyhtiö, joka rakennuttaa vuonna 2021 noin kolmeakymmentä rivi- ja paritalokotia pääkaupunkiseudun keskeisille paikoille. Kuluvan vuoden liikevaihtoennusteemme on 12 miljoonaa euroa. Työllistämme suoraan viisi henkilöä ja kumppaniverkostomme kautta kymmeniä. Kuulumme Suomen Asiakastieto Oy:n mukaan Suomen vahvimpiin yrityksiin. Mikä tärkeintä, meillä on pilkettä silmäkulmassa.

Toiminnan kasvaessa haemme tehokkaaseen joukkoomme kolmea uutta ammattilaista:

VASTAAVA TYÖNJOHTAJA

Työssäsi osallistut työmaiden työnjohtoon ja aikataulutukseen, teet hankintasopimuksia ja viestit aktiivisesti kumppaniverkostomme kanssa. Huolehdit työmaiden lakisääteisistä velvoitteista ja turvallisuudesta. Toimit työnjohtajan, jatkossa työnjohtajien esimiehenä. Sinua avustaa päivittäisissä asioissa projektisihteeri ja muu Conmestin tiimi.

Rakentamisaikana toimit työparina projektipäällikön kanssa varmistaen, että tuotanto etenee suunnitelmien mukaisesti ja pysyy aikataulussa.

Menestyt tehtävässä, kun sinulla on soveltuva, esimerkiksi rakennusmestarin tai rakennusinsinöörin koulutus ja mielellään vähintään viisi vuotta työkokemusta asuntojen uudisrakentamisen työnjohtotehtävistä. Eli arvostamme vankkaa ammattitaitoa. Hallitset laajoja kokonaisuuksia, mutta johdollasi rakentamisen laatu on kohdillaan myös pienissä yksityiskohdissa. Tärkeintä, että sinulta löytyy motivaatiota kehittyä työssäsi ja kehittää yritystämme yhdessä eteenpäin. Kasvun myötä pätevälle henkilölle tarjoutuu laajempia vastuita.

Saat meiltä ison vaikutusmahdollisuuden tuotannon kehittämiseen yrityksemme avainpelaajana. Ketterässä työyhteisössämme muutoksiin suhtaudutaan myönteisesti ja jossa virheitäkään ei pelätä.

Arvostamme työn ja vapaa-ajan arvoa ja pidämme huolen siitä, että molemmille on aikansa. Rakennamme ansaintamallin, joka on varmasti kiinnostava ja motivoi yhtiömme kannalta keskeisten mittareiden toteutumiseen.

Lisätietoja tehtävästä antavat InHunt Groupin Senior Headhunter Mika Luisto p. +358 400-229648 ja Harri Vuontelo p. +358 44 577 1204.

PROJEKTIPÄÄLLIKKÖ

Työssäsi vastaat kokonaisvaltaisesti kohteiden rakennuttamisesta, olet ikään kuin omien rakennusprojektiesi toimitusjohtaja. Johdat kohteiden suunnittelua tilaratkaisuista eteenpäin, hankit rakennusluvan, rakennat budjetin ja hoidat isommat kilpailutukset. Sinua avustaa päivittäisissä asioissa projektisihteeri ja muu Conmestin tiimi.

Menestyt tehtävässä, kun sinulta löytyy tehtävään soveltuva koulutus ja mielellään useiden vuosien kokemus rakennusalalta. Hahmotat hyvin isoja kokonaisuuksia ja osaat viedä projekteja määrätietoisesti eteenpäin. Tykkäät vääntää asiat maaliin rakennusvalvonnan kanssa ja otat vastoinkäymiset vastaan positiivisina mahdollisuuksina. Arvostamme aiempaa kokemustasi, jota hyödyntämällä pääset vaikuttamaan yrityksemme toimintatapoihin ja suuntaan. Punttisi ei tutise, vaikka tiedät, että tehtäväsi on yrityksen menestyksen ja asiakkaiden tyytyväisyyden kannalta kriittinen.

Meillä pääset keskeiseltä paikalta vaikuttamaan kasvavan yrityksen toimintatapoihin ja suuntaan.  Rakentamisaikana toimit työparina vastaavan työnjohtajan kanssa varmistaen, että tuotanto etenee suunnitelmien mukaisesti ja pysyy aikataulussa. Saat meiltä ison vaikutusmahdollisuuden tuotannon kehittämiseen yrityksemme avainpelaajana. Ketterässä työyhteisössämme muutoksiin suhtaudutaan myönteisesti, ja jossa virheitäkään ei pelätä.

Arvostamme työn ja vapaa-ajan arvoa ja pidämme huolen siitä, että molemmille on aikansa. Rakennamme ansaintamallin, joka on varmasti kiinnostava ja motivoi yhtiömme kannalta keskeisten mittareiden toteutumiseen. Raportoit tehtävässä toimitusjohtajalle.

Lisätietoja tehtävästä antavat InHunt Groupin Senior Headhunter Mika Luisto p. +358 400-229648 ja Harri Vuontelo p. +358 44 577 1204.

Conmestin yrittäjät seisovat vaikka päällään, jotta saavat työhakemuksen sinulta tai tutultasi.

Lisätiedot ja hakemukset:

Lisätietoja tehtävästä antavat InHunt Groupin Senior Headhunter Mika Luisto p. +358 400-229648 ja Harri Vuontelo p. +358 44 577 1204.

Aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa, joten lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian.