Rekry

Conmest on vuonna 2017 perustettu rakennusalan kasvuyhtiö, joka rakennuttaa vuonna 2021 noin kolmeakymmentä rivi- ja paritalokotia pääkaupunkiseudun keskeisille paikoille. Kuluvan vuoden liikevaihtoennusteemme on 13 miljoonaa euroa. Työllistämme suoraan kuusi henkilöä ja kumppaniverkostomme kautta kymmeniä. Kuulumme Suomen Asiakastieto Oy:n mukaan Suomen vahvimpiin yrityksiin. Mikä tärkeintä, meillä on pilkettä silmäkulmassa.

Toiminnan kasvaessa haemme uusia työkavereita.

VASTAAVA TYÖNJOHTAJA

Työssäsi johdat ja aikataulutat asuntotuotantoa, teet hankintasopimuksia ja viestit aktiivisesti kumppaniverkostomme kanssa. Kannat vastuuta siitä, että rakentamisen laatu on korkea ja aikataulut pitävät. Huolehdit työmaiden lakisääteisistä velvoitteista ja turvallisuudesta. Toimit työnjohtajan, jatkossa työnjohtajien esimiehenä.

Rakentamisaikana toimit työparina projektipäällikön kanssa varmistaen, että rakentaminen etenee suunnitelmien mukaisesti.

Menestyt tehtävässä, kun sinulla on soveltuva, esimerkiksi rakennusmestarin tai rakennusinsinöörin koulutus ja useiden vuosien kokemus asuntojen uudisrakentamisen työnjohtotehtävistä. Hallitset laajoja kokonaisuuksia, mutta johdollasi rakentamisen laatu on kohdillaan myös pienissä yksityiskohdissa. Tärkeintä, että sinulta löytyy motivaatiota kehittyä työssäsi ja kehittää yritystämme yhdessä eteenpäin. Yrityksen kasvun myötä pätevälle henkilölle tarjoutuu laajempia vastuita.

Saat meiltä ison vaikutusmahdollisuuden tuotannon kehittämiseen yrityksemme avainpelaajana. Ketterässä työyhteisössämme muutoksiin suhtaudutaan myönteisesti ja virheitäkään ei pelätä.

Tähtäämme siihen, että työt ehditään tehdä työaikana ja töiden jälkeen pääsee rauhassa rentoutumaan ja lataamaan akkuja. Rakennamme ansaintamallin, joka on varmasti kiinnostava ja motivoi yhtiömme kannalta keskeisten mittareiden toteutumiseen.

PROJEKTIPÄÄLLIKKÖ

Työssäsi vastaat kokonaisvaltaisesti kohteiden rakennuttamisesta, olet ikään kuin omien rakennusprojektiesi toimitusjohtaja. Johdat kohteiden suunnittelua, hankit rakennusluvan, rakennat budjetin ja hoidat isommat kilpailutukset. Sinua avustaa päivittäisissä asioissa projektisihteeri ja muu Conmestin tiimi.

Menestyt tehtävässä, kun sinulta löytyy tehtävään soveltuva koulutus ja mielellään useiden vuosien kokemus rakennusalalta. Hahmotat hyvin isoja kokonaisuuksia ja osaat viedä projekteja määrätietoisesti eteenpäin. Arvostamme aiempaa kokemustasi, jota hyödyntämällä pääset vaikuttamaan yrityksemme toimintatapoihin ja suuntaan.  

Rakentamisaikana toimit työparina vastaavan työnjohtajan kanssa varmistaen, että tuotanto etenee suunnitelmien mukaisesti ja pysyy aikataulussa. Ketterässä työyhteisössämme muutoksiin suhtaudutaan myönteisesti ja virheitäkään ei pelätä.

Tähtäämme siihen, että työt ehditään tehdä työaikana ja töiden jälkeen pääsee rauhassa rentoutumaan ja lataamaan akkuja. Rakennamme ansaintamallin, joka on varmasti kiinnostava ja motivoi yhtiömme kannalta keskeisten mittareiden toteutumiseen. Raportoit tehtävässä toimitusjohtajalle.

Conmestin yrittäjät seisovat vaikka päällään, jotta saavat työhakemuksen sinulta tai tutultasi.

Lisätiedot ja hakemukset:

Kysy lisätietoja tai jätä vapaamuotoinen hakemuksesi: Henri Kajula, p. 045 631 6186, henri.kajula@conmest.fi